ΌλαΧοιρινόΚοτόπουλοΜοσχάρι και κιμάςΆλλα πιάταΧοιρομέρι ολόκληρο decoupage, μαριναρισμένο με μουστάρδα Dijon και mix πιπεριών – συνοδεύεται από χειροποίητη μουστάρδα με μέλι και πάπρικα, σάλτσα μήλου και Jack Daniel’s sauce (κόβεται επί τόπου στο buffet)Προσθήκη στο καλάθιΧοιρινό Virginia ham με σάλτσα μήλου και σπιτική χειροποίητη μαγιονέζα – τεμαχίζεται επί τόπου παρουσία των καλεσμένων σαςΠροσθήκη στο καλάθιΧοιρινές παντσετούλες γεμιστές με λαχανικά – BBQΠροσθήκη στο καλάθιΨαρονέφρι γεμιστό με παρμεζάνα, ελαφρά sauce Μοσχάτου Ρίου και ‘φιλετίνια’ λευκού αμύγδαλουΠροσθήκη στο καλάθιΧοιρινό γκιούλμπασι με κύβους τυριών σε μεγάλες λαδόκολλεςΠροσθήκη στο καλάθιΠαραδοσιακός γύρος χοιρινός με ζυμαράκια στα κάρβουναΠροσθήκη στο καλάθιΣουβλάκι – χειροποίητο – από φιλέτο κοτόπουλο με λαχανικά – BBQΠροσθήκη στο καλάθιΜπουτάκια κοτόπουλου με cranberry sauce – BBQΠροσθήκη στο καλάθιΦιλέτο κοτόπουλο με sauce μουστάρδαςΠροσθήκη στο καλάθιΦιλέτο κοτόπουλο με sauce Madera – κόκκινο Πορτογαλικό κρασίΠροσθήκη στο καλάθιΦιλετάκια κοτόπουλου Κινέζικου με sweet & sour sauce και κόλιανδροΠροσθήκη στο καλάθιΦιλέτο κοτόπουλο con panna και βύσσινα – παρασκευάζεται επί τόπου σε τηγάνια με φλόγιστροΠροσθήκη στο καλάθιΜπιφτεκάκια από κιμά μόσχου, γεμιστά με χαλούμι –BBQΠροσθήκη στο καλάθιΚυπριακές σεφταλιές με ‘μπόλια’ αρνιού – BBQΠροσθήκη στο καλάθιΜπιφτεκάκια Πίζας με ψητή μελιτζάνα, λιαστή τομάτα, sauce BBQ και λιωμένο καπνιστό provoloneΠροσθήκη στο καλάθιΜοσχαράκι γκιούλμπασι με κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας σε μεγάλες λαδόκολλεςΠροσθήκη στο καλάθιΚύβοι τρυφερού μόσχου Μπουργκινιόν με μανιτάρια carewsΠροσθήκη στο καλάθιEntrecote μόσχου, γεμισμένο με δαμάσκηνα και βερύκοκα και επικάλυψη από κρούστα μελιού με πιπέρια – κόβεται επί τόπου στο buffet και συνοδεύεται από gravy sauceΠροσθήκη στο καλάθιΦιλετάκια μόσχου σωτέ σε φύλλα ρόκας, με τομάτες λιαστές και mascarpone – Π.ΚΠροσθήκη στο καλάθιΚεμπάπ ‘Πολίτικο’ σε καλαμάκι με ζυμαράκια στα κάρβουνα –BBQΠροσθήκη στο καλάθιΦιλέτο γαλοπούλας a la Toscana, τυλιγμένο με μπέικον και μαριναρισμένο με πορτοκάλια και μήλα (σιγοψήνεται στην γάστρα για 6-7 ώρες) – στις γιορτές συνοδεύεται και από παραδοσιακή γέμιση με κιμά, συκωτάκια, κουκουνάρι και κάσταναΠροσθήκη στο καλάθιΚοντοσούβλι χοιρινό, ‘περαστό’ σε mini σούβλες – BBQ (σερβίρεται στα τραπέζια σε μικρές σούβλες από τους μάγειρες)Προσθήκη στο καλάθιΑρνί σούβλας – BBQ (ψήνονται επί τόπου σε ψησταριές μεγέθους 2μ Χ 7μ)Προσθήκη στο καλάθιΚαραμελωμένα γουρουνοπουλάκια γάλακτος στην σούβλα – BBQ (ψήνονται επί τόπου σε ψησταριές μεγέθους 2μ Χ 7μ)Προσθήκη στο καλάθι Επιλέξτε Κατηγορία [ess_grid alias=»ftiakse-menu-small»]